maandag 26 januari 2015

Zomer - en winterslaap

De meeste dieren houden een winterslaap. Wel, bij mij begon die al in de zomer. In augustus naaide ik nog vlijtig enkele kleedjes voor de prinsesjes van mijn collega's Katrien en Evelyne. Jammer genoeg heb ik geen foto's gemaakt. (BIG mistake!)

In september begon het nieuwe schooljaar. Ik kreeg een nieuw uurrooster voorgeschoteld. Het was precies wat ik had gevraagd maar toch had ik wat tijd nodig om me aan te passen aan deze nieuwe situatie en aan dit nieuwe ritme.

Sinds de kerstvakantie begon ik min of meer mijn draai te vinden en kwam er weer wat tijd vrij voor mijn hobby's. Helaas nog niet voldoende om te naaien maar wel net genoeg om te haken en te breien. 

In de kerstvakantie verbruikte ik héél veel wol maar maakte wéér maar eens veel te weinig foto's. Ik heb de nieuwe eigenaars vriendelijk verzocht om de aanwinsten ook op foto te zetten en wacht geduldig af. Binnenkort zien jullie ze hier zeker en vast verschijnen. Dat beloof ik op mijn plechtige communiezieltje.

Een wollige oplijsting van mijn spinsels :

- een gehaakte muts voor onze jongste dochter Féliz. Ze koos zelf een exemplaar uit het boek van Ponnekeblom.

- een kabelsjaal uit 'Nog een breiboek?!' voor mijn lieve Ma.  

- een kraag voor de vriendin van mijn broer. 

- een gehaakte muts (nogmaals van Ponnekeblom) voor mijn grootste metekindje Zoë.


- een gehaakte muts (eigen creatie) voor Sita, het jongste metekindje van mijn man. 

- een gehaakte muts voor mijn jongste metekindje Febe.

Mijn volgende projectje ... Who knows?

Ik beloof bij deze plechtig om niet meer in slaap te vallen en lekker actief te blijven met naald, draad, wol, priem, haakpen en vooral op mijn blog. 
4 opmerkingen:

  1. Hi Linsey, wat een prachtcreaties! Maak je ook mutsen voor stoere jongens? Remi is zijn coole muts alweer kwijtgeraakt op school. Groetjes en veel creatief plezier gewenst, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En beloof je ook om een foto te trekken van al je maaksels? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mamadammeke, ik ga mijn uiterste best doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen